En Büyük Zac Efron Fanı
Zachery-Alex  
  Ana Sayfa
  Yarışma başlıyor
  Ziyaretci defteri
  Anketler
  Hsm Şarkıları ve kendi şarkıları
  Benim bannerlerim
  Yarışmadan kazandıklarım
  Dost siteler
  Zac efron ile röpörtaj
  ZAC EFRON
  2003 2008 ashley resimleri
  Vanessa Anne Hudgens
  Gabriela montes HSM
  Zanessa
  Vashley
  Zac efron Hakýýnda heh
  Ashley tisdale ile röpörtaj
  Ashley bebekleri
  Hsm 3 haberler
  Hsm 1 2 şarkıları
  Hsm
  Sok sok vanessa ile güzel bir röpörtaj
  Zanessa röpörtajı
  Taylor and Chat testi
  Vanessa resimler
  Hsm imzaları
  Zac efron bilinmeyenleri
  vaneessa hudgens 2 röpörtaj
  100 dilde seni seviyorum
  Zac efron videolarý(2)
  vanessa
  Troy- zac
  ew.com dan
  Teen Derigisini yakışıkklılaırı
  Zac Efron Avatarları
  Hsm Haberleri
  Hsm resimleri (25)
  Ashley resimleri
  hasm şarkı sözleri
  Hsm senaryo oku
  Haispray
  Zac efron oyunu
  Sapık kız zac asılıyo
  Zac
  Absolutely
  Other Pantners
  Network
  Lİnk me
  Zachery
  zashlnessa
  humukumuhu resimler
  Ashley hastanede ağlıyo
  hsm havuzda
  Ash ve Zac GifLik fotoLarı süpperler
  Ashley 3'lü resimler imzalıkYeni sayfanın başlığı
  Ashles
  Senin ashley
  ashley 11 yaşındaki hali
  Ashley ve sevgilisi
  ashley alışverişte
  Ashley tisdale'nin belkide hiiç görmediiniz resimleri çok sas1racaks1n1zz
  ashleyim
  Vanessam
  Vanessa Hudgens Avatarları
  vanisaa
  vanessa dünya oylaması
  zacım benim
  vanessacım
  hsm hsm hsm hsm
  Highschoolmuscal hsm
  benim aşkitomlarım heh heh
  hsm dunyası
  Önemli
  hsm 1 englısh
  hsm 3 fragman
  vanessanın doğum günü hediyesi
  Forum
  Hsm Gazetesi 881
  Hsm Gazetesi
  top liste
  İletişim
  vashleyler
  senin için
  vanessanın tarzı
  Daima zanessa
  Dunyanın en güzel 50 erkeği
  zaaaaaaaaaccccc vvvvvvvaaaaannnneeesssssss sssaaa
  Corbin blue
  yıldızların bilinmeyenleri
  Zac efronun bilinmeyenleri
  Arkadaşlar yeni resimler
  Ashley sayfası
  Ashley tisdale sayfası 2
  Zac Efron sayfası
  Zac efron sayfası 2
  Müzikler Videolar
  Biografiler
  Hsm 3333
  Hsmmm
  Bannerlerim
  Link listesi
  Harita / Uydu fotoğrafı
  Hsm Çanta
  Sadece-zacefron.tr.gg
  Hediye gelmis
  Yep yeni resimlerim
  benim kimse almasın cnm hsm
  Vanessa Bilinmeyenleri
  Ashley Röpörtaj3
  Hsm Games
  HSMMMMMMMMMM
  Corbin Blue hsm
  Bİr iki Resim
  Karışık Ama
  Ryan-Lucas Grabeel'i tanıyalım
  Vanessatroyella
  İmzaları ve avatarları
  Everday
  Yepyeni
  Şok şok şok Ashleey tisdale ne terbiyesi forumda buldum ashley tisdale blogcu yazın çıkıo
  Saklı sayfa
visitor stats
Zac efron Hakýýnda heh

Bombanın üzerine tııklayın


Zac hakkında duyduğum 11 soru!!!!!

 
1)Zac'in Disney Channel'de kendi şovu olacak mı?
Cevap: Hayır, olmayacak. Bu sadece dedikodu.
2)Bizlerin Zac ile iletişim kurabileceği bir MSN, g-mail, yahoo mail vs... gibi bir adresi var mı?
Cevap: Şimdilik, hayır. Öyle bir adresi varsa, bulunca bu siteye ekleyeceğim.
3)Peki, Zac'in MySpace vb... bir sitesi var mı?
Cevap: Hayır, Zac böyle hizmetleri kullanmıyor. Bizler gibi hayranlarının kurduğu fan siteleri dışında bir resmi sitesi bulunmamakta.
4)Zac kaç yaşında?
Cevap: Zac Ekim 2007'de 20 yaşına bastı.
5) Zac albüm veya single çıkarmayı düşünüyor mu?
Cevap: Hayır, şu anda böyle bir çalışması yok. Oyunculuk kariyerine odaklanmaya çalışıyor.
6) Zac nerede oturuyor?
Cevap: Zac şu anda California, ABD 'de oturuyor.
7) Zac'in en sevdiği yemekler nedir?
Cevap:Sushi ve egzotik yemekler.
8) Zac, Zack ve Cody'nin Lüks Yaşamı'nda (Disney Channel dizisi) devamlı olarak oynayacak mı?
Cevap: Hayır,oynamayacak.Zac şu anda hiç bir Disney Channel dizisinde devamlı olarak oynamayı planlamıyor.
9)Zac New York'a mı taşınıyor?
Cevap: Hayır,Zac California'da oturmaktan memnun.
10)Zac ne tür müzik dinler?
Cevap: Country dışında herşeyi dinler!
11) Zac görünmez diş teli mi takıyor?
Cevap: Zac kısa bir süre boyunca dişlerinin arasındaki aralık kapansın diye diş teli takmak zorunda kaldı ama şu anda takmıyor


Zac'in Biyografisi

 
Zachary David Alexander Efron (18 Ekim 1987, San Luis Obispo, Kaliforniya), Amerikalı aktör.
11 yaşında şarkıcılık dersleri ile kariyerine başladı. Küçük yaşlardan bu yana bir sürü dizide ufak roler üstlendi. 2006 yılında oynadığı ünlü müzikal "High School Musical" ile büyük şöhrete kavuştu, film de canlandırdığı Troy Bolton karakteri ile bir sürü hayran kazandı.
Şu an filmde ki Gabriella Montez yani Vanessa Hudgens ile çıkıyor. High School Musical 2'de de rol alan Zac, filmde ki hatta setteki herkesle çok yakın arkadaş. Disney'de ki yıldızlarına da gönlüne taht kuran aktör Hannah Montana dizisinin yıldızı, Destiny Hope Cyrus ile de çok yakın arkadaş. 2 köpeği ve 1 kedisi olan Zac hayvanları çok sevdiğini her fırsatta dile getiriyor.
2006 yılında Vanessa Hudgens ile birlikte Teen Choice ödülü kazandı. 3 ödül birden usta oyuncılarla çalıştığı (John Travolta gibi) Hairspray-Saç Spreyi filminden kazandı. Bir çok dergi tarafından yılın en genç Hollywood oyuncusu seçildi. 


Tüm Zac hayranlarına selamlar!!!

 
Slm!!! Zac'e çoook hayransınız ama resimlerini bulamıyor,gelecekteki projelerinin ne olduğunu takip edemiyor,kimlerle nerelerde takıldığını bilmiyor ve öğrenmek için çıldırıyorsanız, doğru yerdesiniz. Zac'in çekilmiş nerdeyse TÜM fotoğraflarını, gelecekteki projelerini, kimlerle nerelerde gezdiğini zefron-fanclub.blogspot.com'da bulabilirsiniz.




Hairspray Glitter Quote Banners from freeglitters.com



Yepyeni resimler

 
HSM resimleri...Pek fazla Zac yok ama...









Spr Zac resimleriii

 


 


16 Şubat 2008 Cumartesi-Yeni resimleeeer...

 






üstte sizin için imeem den müzik aldınmm





Add comment to this page:
Your Name:
Your website URL:
Your Message:

 
 

Bu site Nasıl?
Süper
Mükkemmel
Muhteşem

(View results)


 
Facebook 'Like' Button  
   
Advertisement  
   
 
   
Bugün 1411370 visitors (4599631 hits) sadece-zacefron.tr.gg yi gezdi
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=